Добропільські школярі побували на екскурсії у Головному управлінні національної поліції Донецької області + ФОТО

Переглядів: 706 0 17.11.2019 в 07:30:38 Новини поліції
Добропільські школярі побували на екскурсії у Головному управлінні національної поліції Донецької області + ФОТО

Як працює Єдиний аналітичний сервісний центр та система інтелектуального відеоспостереження, скільки експонатів зібрано у відомчому музеї, як виховують службових собак та як стати курсантом ДЮІ - про це та інше дізнались учні загальноосвітньої школи №19 м. Добропілля під час візиту до головного офісу поліції Донеччини.

Розпочалась екскурсія із знайомством з роботою Єдиного аналітичного сервісного центру, який забезпечує роботу всіх правоохоронців регіону. Учням розповіли про систему інтелектуального відеоспостереження, яка допомагає поліцейським розкривати злочини та затримувати правопорушників. Також юні гості познайомилися з операторами колл-центру 102, які першими виходять на зв’язок з людиною, яка потребує допомоги та телефонує до поліції.

Потім школярі завітали до відомчого музею поліції Донеччини, де дізналися про історію розвитку та становлення правоохоронних органів Донецької області. Особливо дітей зацікавили зразки зброї, яка була на устаткуванні правоохоронних органів у минулому столітті, транспортні засоби та прилад для створення фоторобота.

А далі школярі вирушили до кінологічного центру поліції Донеччини, де познайомились із чотирилапими помічниками правоохоронців.

Наостанок учні завітали до Донецького юридичного інституту, який базується в Маріуполі. Тут підлітки мали змогу поспілкуватись із викладачами, курсантами та дізнатись про умови вступу до даного вишу.

Повертаючись додому, школярі зауважили, що екскурсія була пізнавальна, насичена та цікава. А деякі учні зауважили, що обов’язково хочуть повернутися до головного офісу поліції, тільки вже у ролі співробітників.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх