Добропільські шахтарі встановили нові рекорди

Переглядів: 1905 0 03.09.2019 в 10:30:12 Новини підприємств
Добропільські шахтарі встановили нові рекорди

Щоб забезпечити потреби вітчизняної теплової генерації, дільниці з видобутку вугілля шахтоуправління Добропільське працюють з максимальним навантаженням. Вони не тільки випереджають планові завдання, а й встановлюють нові рекорди підприємства.

За підсумками серпня гірники дільниці №2 ш. Алмазна (начальник Олександр Бріч, бригадир Іван Чипиль) видали на гора 96 т. т. вугілля з однієї лави за місяць, що становить 145% до бізнес-плану (БП). Це нове досягнення колективу (+100 т.), який щомісяця покращує результати. 

Успішно відпрацювали у серпні і шахтарі Добропільської. На рахунку дільниці №4 (начальник Максим Дивульский, бригадир Сергій Чугунов) 78,0 т.т. вугілля, або 114% до БП.

А їхні колеги з дільниці №1(начальник Євген Яковенко, бригадир Віталій Боєв) видобули 53,2 т.т вугілля з високою якістю (118,2% до БП) на пласті L3, з потужністю всього 1,1 м. Власний рекорд покращено на 2 970 т.

«З початку року колектив ШУ Добропільске вже здобув 1,635 млн газового вугілля, – зазначив в.о. директора ШУ Добропільське Олександр Могильченко, - це наш посильний вклад в скарбничку енергонезалежності держави. До кінця року ми плануємо ввести нову лаву і забезпечити річний обсяг видобутку у 2,282 млн т.»


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх