Добропольские правоохранители остановили двух прохожих с наркотиками

Переглядів: 940 0 10.02.2019 в 11:30:21 Новини поліції
Добропольские правоохранители остановили двух прохожих с наркотиками

Обидва правопорушника пояснили, що знайшли наркотичну речовину та залишили собі для власного вживання. За даними фактами поліцейськими відкриті кримінальні провадження.

Вчора, під час патрулювання вулиць м. Білозерське, добропільські правоохоронці зупинили 48-річного місцевого жителя, який при подальшій бесіді зізнався, що має в кишені шприц із наркотиком. Чоловік сказав, що цей шприц з наркотичною речовиною знайшов і збирався самостійно її використати «за призначенням».

Того ж дня співробітники поліції виявили і марихуану у 18-річного мешканця с. Вірівка Добропільського району. Пояснення молодого правопорушника були такі ж самі.

Виявлені наркотичні речовини вилучено та відправлено на експертизу, а відносно нарколюбителів відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх