Добропільські правоохоронці знову виявили факт зберігання наркотиків

Переглядів: 1245 0 23.05.2016 в 19:48:25 Новини поліції
Добропільські правоохоронці знову виявили факт зберігання наркотиків

Добропільські поліцейські під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання спрямованого на боротьбу з наркозлочинністю затримали місцевого мешканця, який розгулював по місту з коноплею. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до 3 років позбавлення волі.

У поле зору співробітників Добропільського відділення поліції потрапив 32-річний  чоловік, який з пакетом в руках квапливо йшов у бік найближчої посадки. Хлопець підходив під прикмети розшукуваного грабіжника. Правоохоронці зупинили підозрілого громадянина для перевірки документів. У результаті з'ясувалося, що до недавнього пограбування він не має ніякого відношення, зате стало зрозуміло його небажання зустрічатися зі стражами закону:  в кармані його куртки правоохоронці знайшли паперовий згорток з коноплею.

За словами зловмисника, коноплю він зірвав неділю назад біля водойми, а потім висушив і залишив собі для власного вживання.

Наркотичну речовину рослинного походження було вилучено та направлено на експертизу. Після її укладення і буде вирішуватися питання про обрання стосовно нього запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

 

 

Добропільське відділення поліції

Красноармійського відділу поліції

ГУ НП в Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх