Добропольские правоохранители задержали жительницу Нововодяного, которая из ревности убила своего сожителя

Переглядів: 1833 0 23.03.2019 в 10:30:08 Новини поліції
Добропольские правоохранители задержали жительницу Нововодяного, которая из ревности убила своего сожителя

57-річна жінка під час вживання спиртних напоїв завдала своєму чоловіку чисельних ножових поранень, від яких останній помер на місці. Подробиці повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних будинків селища Нововодяне виявлено труп чоловіка. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що загиблим є 36-річний місцевий мешканець.

В ході проведення слідчо-оперативних дій було встановлено, що напередодні ввечері чоловік розпивав алкогольні напої разом із своєю дружиною. На ґрунті ревнощів між подружжям сталася сварка, під час якої розлючена жінка вхопила зі стола ніж і тричі вдарила ним чоловіка в груди. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці.

Знаряддя злочину вилучено та направлено на експертизу.

Наразі жінка затримана в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання правопорушниці запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх