Добропільські правоохоронці затримали крадія при скоєнні злочину в одному з місцевих супермаркетів

Переглядів: 2005 0 22.02.2017 в 08:00:08 Новини поліції
Добропільські правоохоронці затримали крадія при скоєнні злочину в одному з місцевих супермаркетів

Днями працівники ГШР Добропільського відділення поліції затримали чоловіка, який «спеціалізувався» на крадіжках. Нещодавно вийшовши з місць позбавлення волі, чоловік знову повернувся до старого ремесла. Зловмисник встиг тричі навідатись до місцевого супермаркету і викрасти звідти продукти харчування на суму понад 10 000 гривень.

Співробітники ГШР Добропільського відділення поліції під час виїзду на черговий виклик до міста Білозерське побачили, як молодий чоловік з двома повними пакетами намагається перелізти через огорожу місцевого супермаркету. Правоохоронці миттєво зреагували та затримали підозрілого громадянина.

Під час з’ясування обставин виявилось, що 30-річний місцевий мешканець саме намагався винести з супермаркету викрадені продукти харчування. Своїми діями правопорушник завдав збитки майже на 6000 гривень.

Слід зазначити, що злочинець вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, чоловік наприкінці 2016 року звільнився з місць позбавлення волі і знову взявся за своє.  

В ході досудового слідства правоохоронці встановили, що зловмисник вже не вперше навідувався до місцевого  супермаркету і близько місяця назад чоловік вже двічі виносив продукти харчування з магазину. Крадій був певен, що і на цей раз він зможе викрасти потрібний товар і ніхто йому не завадить, однак крадія помітили  поліцейські.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі триває слідство. Правопорушнику загрожує до 6 років позбавлення волі.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх