Добропільські правоохоронці задокументували незаконну вирубку дерев

Переглядів: 821 0 16.11.2019 в 10:30:17 Новини поліції
Добропільські правоохоронці задокументували незаконну вирубку дерев

Четверо чоловіків, не маючи відповідного дозволу спилили більше 130 дерев. Правоохоронці вилучили речові докази, а відносно правопорушників слідчі відкрили кримінальне провадження.

Отримавши інформацію про те, що у лісосмузі між м. Білицьке та м. Родинське невідомі вирубують дерева, співробітники Добропільського відділення поліції вирушили на місце.

Так, в зазначеному місці правоохоронці виявили чотирьох чоловіків віком від 29 до 36 років, поряд з якими лежали спиляні дерева та бензопила. Було встановлено, що зловмисники спилили більше 130 дерев, а частину вже встигли продати мешканцю Дружківки, який завантажив їх у КАМАЗ та поїхав. Відповідного дозволу на спилювання правопорушники не мали, лише пояснили, що «виконували чиєсь замовлення». Правоохоронці почали пошуки транспортного засобу із деревиною і вже за кілька годин виявили розшукувану вантажівку. Водій КАМАЗу пояснив, що купив дрова для власних потреб у невідомих чоловіків саме у лісосмузі.

Речові докази вилучені, правоохоронці встановлюють всі обставини події.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 246 «Незаконне порубка лісу» Кримінального кодексу України.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх