Добропольские правоохранители разоблачили «черного» лесоруба

Переглядів: 1144 0 01.12.2018 в 10:30:33 Новини поліції
Добропольские правоохранители разоблачили «черного» лесоруба

74-річний мешканець с.Володимирівка був застигнутий зненацька поліцейськими прямо на місці злочину. Чоловік встиг спилити 9 дерев. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Зараз на території Донецької області триває операція «Лісоруб». Так, під час патрулювання населених пунктів Добропільського району, в с.Володимирівка співробітники Добропільського відділення поліції почули звук бензопили. Вирушивши на звук і під’їхавши до місцевої лісосмуги, правоохоронці побачили, як невідомий чоловік пиляє дерева і складає біля причепу автомобіля ВАЗ 2106. З’ясувалось, що 74-річний правопорушник в незаконний спосіб вирішив   заготовити дрова для опалення свого будинку.

Загалом лісорубу вдалося спилити 9 дерев, які були вилучені поліцейськими в якості речових доказів разом з його бензопилою.

Відносно правопорушника відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 246 «Незаконна вирубка лісу» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до 3-х років позбавлення волі з конфіскацією незаконно добутого майна. Триває досудове розслідування.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх