Добропольские правоохранители познакомили дошкольников с «дорожной азбукой»

Переглядів: 1278 0 17.09.2017 в 12:00:06 Новини поліції
Добропольские правоохранители познакомили дошкольников с «дорожной азбукой»

Веселе та цікаве заняття провели поліцейські для хлопчиків та дівчаток, які відвідують дитячий садочок «Джерельце» в місті Добропілля. Під час зустрічі із «гостями в погонах» дітлахи дізналися про правила дорожнього руху та безпечну поведінку на прогулянках поблизу дороги.

Інспектори ювенальної превенції Добропільського відділення поліції прийшли до місцевої малечі і в ігровій формі познайомили юних пішоходів з основними правилами дорожнього руху. Адже саме в такій формі діти краще запам’ятовують прості правила безпеки, проте, вкрай важливі.

Аби хлопчики та дівчатка краще зрозуміли дорожню грамоту, поліцейські принесли із собою яскраві малюнки із зображенням світлофора, дорожніх знаків та моделювання різних ситуацій на дорозі. Дітлахи охоче їх роздивлялися та намагалися чітко і правильно відповісти на запитання гостей у погонах. крім того, правоохоронці звернули увагу малюків на те, де можна їздити на велосипеді, кататися на роликах, аби не потрапити під колеса автомобіля.

Час пробіг непомітно, проте дуже корисно. В кінці зустрічі поліцейські за допомогою веселих загадок дізнались, як діти засвоїли правила. Дітлахи наввипередки змагалися між собою за звання кращого знавця правил дорожнього руху.

Маленькі учасники дорожнього руху отримали багато корисних порад та запам’ятали, що для того щоб їх прогулянки були завжди безпечними треба неухильно виконувати Правила дорожнього руху.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх