Добропольские полицейские получили почетные награды, грамоты и благодарности

Переглядів: 1626 0 09.08.2017 в 14:00:26 Новини поліції
Добропольские полицейские получили почетные награды, грамоты и благодарности
В будинку творчості та дозвілля м.Покровська відбулися урочисті заходи з нагоди другої річниці з дня створення Нацполіції, яка була заснована 4 серпня 2015 року. В урочистостях прийняли участь співробітники поліції всіх відділень Покровського відділу поліції. Кращі поліцейські, які віддано несли службу, отримали нагороди.
До структури Головного управління Національної поліції в Донецькій області входять 6 відділів, одним з яких є Покровський відділ поліції. Йому підпорядковується Мирноградське, Селидівське, Добропільське та Авдіївське відділення поліції. Загальний штат відділу на сьогоднішній день складає 735 співробітників. Зміст діяльності поліцейських базується на трьох важливих складових – відданість, вірність та мужність.
Сьогодні правоохоронці всіх підрозділів: оперативники та слідчі, дільничні офіцери та штабники, обліковці та кадровики, співробітники ювенальної превенції та інших служб отримували привітання.
Розпочалося свято із привітання своїх колег начальником Покровського відділу поліції Юрієм Гречишкіним: «Дорогі друзі, колеги! Наша служба пов'язана з великим ризиком, з ризиком для життя, з необхідністю в будь-який час дня і ночі реагувати на дуже непрості, позаштатні ситуації і завжди дотримуватися і проявляти мужність, витримку, самовладання. Зараз перед співробітниками поліції як ніколи стоять складні завдання. Суспільство дуже уважно ставиться до роботи поліцейських і чекає від нас серйозних результатів в боротьбі з корупцією, злочинністю та тероризмом. Українські громадяни сподіваються, що служба поліцейських буде ставати все краще і ефективніше. Від щирого серця бажаю міцного здоров'я, щастя, успіхів у цій нелегкій службі. А вашим родинам особистого благополуччя і душевного спокою. Прошу вас передати найтепліші вітання членам ваших сімей. Всі наші службові досягнення, успіхи, зірки на погонах - це і їх заслуга, їх підтримка і розуміння».
Потім всі присутні вшанували пам'ять колег, які загинули під час виконання своїх службових обов'язків, хвилиною мовчання. Вони стали гідним прикладом для молодого покоління і ніколи не будуть забуті.
Зі словами вдячності до правоохоронців Покровського відділу поліції звернулися представники міської та районної влади Покровська, Мирнограду, Добропілля, Селидового, Авдіївки. Добропільських правоохоронців нагородили перший заступник Добропільского міського голови Олексій Кормільцев та заступник голови Добропільської РДА Наталя Перекотій, вони відзначили Почесними грамотами та Подяками співробітників поліції за їх сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок в охорону правопорядку міст та з нагоди другої річниці створення Національної поліції України.
Після привітань для усіх присутніх відбувся концерт за участю місцевих творчих колективів та учасників Ліги майбутніх поліцейських.

Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх