Добропольские полицейские изъяли противотанковый гранатомет

Переглядів: 1138 0 11.10.2018 в 11:00:19 Новини поліції
Добропольские полицейские изъяли противотанковый гранатомет

Зі слів жителя Білозерського, РПГ-22 йому приніс та залишив «на збереження» знайомий, інформує сайт Покровського відділу поліції.

До Добропільського відділення поліції звернувся 31-річний місцевий мешканець, який повідомив, що знайшов гранатомет. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські вилучили реактивний боєприпас.

Виявилося, що заявник вирішив орендувати будинок у Білозерському та приїхав подивитися на умови проживання. В одній з кімнат під ліжком він і натрапив на зброю.

Поліцейські встановили власника житла. 38-річний чоловік пояснив, що РПГ-22 йому привіз знайомий та попросив тимчасово сховати.

Покази правопорушника будуть перевірені під час досудового розслідування. Власник зброї встановлюється. Вилучений гранатомет відправлено на експертизу.

Поліцейськими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Таким чином, незаконне зберігання зброї може коштувати чоловіку втрати свободи на строк до 7 років.


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх