Добропольские полицейские проверили ночные торговые и развлекательные заведения района

Переглядів: 1070 0 06.04.2018 в 14:00:35 Новини поліції
Добропольские полицейские проверили ночные торговые и развлекательные заведения района

Мета таких рейдів — виявлення фактів продажу неповнолітнім алкогольної продукції та тютюнових виробів, а також перебування підлітків у розважальних закладах у нічний час.

Перевірка здійснювалась по закладам чотирьох сіл – Ганнівки, Світлого, Добропілля і Святогорівки.

Працівники ювенальної превенції Добропільського відділення поліції та представники районної служби у справах дітей провели роз'яснювальні бесіди з власниками закладів і довели до їх відомості норми чинного законодавства, які стосуються правил перебування неповнолітніх у вечірній та нічний час у місцях дозвілля. Крім того, правоохоронці нагадали продавцям про адміністративну відповідальність, яка чекає їх у разі продажу сигарет і спиртного особам, які не досягли 18-річного віку. Попередили, що крім штрафних санкцій, власникам торгових точок загрожує позбавлення ліцензії на право здійснення торгівлі.

Наприкінці перевірки кожен продавець отримав листівку-пам’ятку про заборону продажу спиртних та алкогольних виробів неповнолітнім, яку вони охоче розмістили на самому видному місці свого закладу.

-На жаль, в нашій країні дуже гостро постає питання раннього алкоголізму. Статистика показує, що неповнолітні починають пробувати спиртні напої в дуже ранньому віці і причина цього - доступність придбання. Подібний рейд спрямований на те, щоб нагадати дорослим, а саме – продавцям, що продавати алкоголь і тютюн особам, яким не виповнилося 18 років суворо заборонено,- підсумував інспектор ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Станіслав Сухорочко.

 


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх