Добропольские участковые офицеры изъяли у прохожего кусты свежесобранной конопли

Переглядів: 1213 0 08.06.2018 в 09:00:23 Новини поліції
Добропольские участковые офицеры изъяли у прохожего кусты свежесобранной конопли

Співробітники Добропільського відділення поліції завадили 41-річному мешканцю смт Святогорівка донести додому щойно зібраний врожай конопель. Нарковмісні рослини вилучені, а «горе-збиральнику» тепер загрожує до 3 років позбавлення волі.

На території Покровської оперативної зони тривають оперативно-профілактичні заходи, спрямовані на виявлення і знищення нелегальних посівів маку та конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів.

Так, вчора в смт Святогорівка Добропільського району був викритий нарколюбитель. Увагу дільничних офіцерів поліції привернув перехожий, який ніс мішок, з якого виглядали листя рослини, схожої на коноплю. Правоохоронці зупинили для перевірки чоловіка. І в ручній поклажі вартові порядку дійсно виявили кущі свіжозірваної коноплі.

Власником нарковмісних рослин виявився 41-річний місцевий мешканець. Чоловік пояснив правоохоронцям, що він біля водоймища знайшов кущі дикорослих конопель, зірвав та ніс додому, де планував виготувати з них наркозілля для власного вживання. Але його протизаконним діям своєчасно завадили поліцейські.

Наркотичну речовину вилучено та направлено на експертизу.

У відношенні нарколюбителя відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. 

 


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх