Добропільське об’єднане управління ПФУ проводить «пряму телефонну лінію» з внутрішньо переміщеними особами

Переглядів: 762 0 28.04.2020 в 11:30:37 Пенсійний фонд України
Добропільське об’єднане управління ПФУ проводить «пряму телефонну лінію» з внутрішньо переміщеними особами

В умовах карантину Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України  не припиняє надавати консультації громадянам. Так, сьогодні в.о. начальника управління  Н. Пітик провела «пряму телефонну лінію» з внутрішньо переміщеними особами.
Протягом відведеного часу Неоніла Пітик надала  консультації трьом громадянам щодо отримання одноразової допомоги в розмірі 1000 грн. відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01.04.2020 № 251 «Деякі питання пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році», про проведення  індексації пенсій відповідно до ч.2 ст. 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» з 01.05.2020 та отримання пенсії з врахуванням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 05.11.2014№ 637 «Про здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам».  
Під час спілкування з громадянами керівника управління  запропонувала зареєструватись на Вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, розповіла, як зручно й оперативно можна взаємодіяти з органами Пенсійного фонду та дистанційно отримувати послуги, зазначивши, що Вебпортал надає електронні послуги кожній особі індивідуально з дотриманням вимог до захисту персональних даних. 


Джерело: сайт міста Добропілля

Мітки: ПФУ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх