Добропольская ОГНИ: субъекты хозяйствования узнали об инновационных подходах в сфере РРО

Переглядів: 978 0 01.08.2018 в 11:00:38 Новини податкової інспекції
Добропольская ОГНИ: субъекты хозяйствования узнали об инновационных подходах в сфере РРО

 Під час чергової зустрічі з бізнес спільнотою, що веде свою діяльність на території Золотоколодязької сільської ради, на якій одним з питань було обговорено порядок оподаткування доходів від господарської діяльності сільськогосподарського товаровиробника, в.о. начальника Добропільської ОДПІ Іван Якунін закликав сільгоспвиробників дотримуватися вимог податкового, земельного, господарського та трудового законодавства в частині легалізації праці та заробітної плати, не позбавляти себе та найманих працівників соціального захисту. Нагадав про дотримання роботодавцями мінімальних гарантій в оплаті праці. 

     В ході зустрічі Іван Якунін ознайомив суб’єктів господарювання з ініціативами Кабінету Міністрів України щодо впровадження новітніх моделей програмних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій (системи e-Receipt (електронний чек)), що дозволять спростити порядок реєстрації РРО та стимулюватимуть бізнес до використання сучасних ІТ-систем при здійсненні готівкових розрахунків.

   За словами Івана Якуніна, новітні моделі комплексу стануть альтернативою традиційним касовим апаратам. Впровадження інноваційної електронної системи дозволить створити умови для застосування платниками податків для реєстрації розрахункових операцій пристроїв широкого вжитку (персональних комп’ютерів, планшетів, смартфонів) та значно скоротити витрати на придбання касових апаратів та їх обслуговування.

    Податківець роз’яснив також нюанси електронного звітування та запросив присутніх активно використовувати електронні сервіси фіскальної служби.

    Подібні зустрічі є надзвичайно важливими, адже дають змогу вирішити нагальні питання шляхом конструктивного діалогу та підвищити рівень податкової обізнаності населення.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх