Представители Добропольской ОГНИ ответили на вопросы о декларировании доходов за 2017 год

Переглядів: 1013 0 28.03.2018 в 09:00:53 Новини податкової інспекції
Представители Добропольской ОГНИ ответили на вопросы о декларировании доходов за 2017 год

Днями в Добропільській ОДПІ Головного управління ДФС у Донецькій області податківці спілкувалися з відвідувачами Центру обслуговування платників з питання декларування доходів, отриманих у 2017 році.    

   Під час спілкування з громадянами фахівці нагадали, що податкова декларація про майновий стан і доходи подається платниками податків за місцем своєї податкової адреси в один із таких способів (за вибором):

- особисто або уповноваженою на це особою; 
- надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, при цьому платник податку зобов’язаний здійснити таке відправлення не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації; 
- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу та електронного цифрового підпису (ЕЦП), скориставшись        Електронним кабінетом платника податків на веб-порталі ДФС України в меню електронних сервісів. 
    Відвідувачам було вручено буклети ГУ ДФС у Донецькій області: «Декларування доходів громадян: коли подається або не подається податкова декларація про майновий стан і доходи» та «Декларування доходів громадян: податкова знижка». 
   Фахівці  звернули увагу громадян, що з 01 січня 2018 року декларація про майновий стан і доходи подається за новою формою, затвердженою Міністерством фінансів України від 06.06.2017 № 556 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 06.06.2017 № 859». 
   В.о. начальника Добропільської ОДПІ Іван Якунін зазначив, що спілкування з громадянами допоможе швидше зорієнтуватися добропільчанам в нюансах подання декларації, праві на податкову знижку та інших актуальних питаннях. Фахівці Добропільської ОДПІ завжди раді допомогти! 
  Станом на 26.03.2018 року подано 894 декларації, задекларовано майже 980 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. 


Представители Добропольской ОГНИ ответили на вопросы о декларировании доходов за 2017 год


Джерело: Добропільська районна рада

Мітки: ОДПІ, ДФС


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх