Добропольская ОГНИ напоминает: легальная занятость – залог достойного уровня жизни!

Переглядів: 829 0 04.09.2018 в 09:00:14 Новини податкової інспекції
Добропольская ОГНИ напоминает: легальная занятость – залог достойного уровня жизни!

 Пріоритетними завданнями для Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області залишаються - надання платникам податків якісного сервісного обслуговування та забезпечення діяльності, направленої на допомогу платникам податків 
    Значна увага приділяється проведенню роз`яснювальної роботи серед населення з питань легалізації заробітної плати та офіційного оформлення трудових відносин між працедавцями та найманими працівниками. Такі питання систематично висвітлюються у засобах масової інформації, під час зустрічей з представниками бізнесу та громадськості. 
    За результатами проведеної роботи з легалізації заробітної плати та трудових відносин до бюджету з початку 2018 року додатково надійшло 1304,9 тис. грн, у тому числі ПДФО – 504,9 тис грн, ЄСВ – 757,7 тис грн, військового збору – 42,3 тис. гривень.

   Взято на облік 192 фізичних особи - підприємця, оформлено 386 найманих працівників. 
   Вкотре нагадуємо, що легальна зайнятість – запорука гідного рівня життя. Зарплата «в конверті» - це не лише позбавлення соціальних гарантій працівника, а й недоотримані бюджетом податок на доходи фізичних осіб, військовий збір та єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. 
  Суспільство має усвідомити: щоб держава мала можливість фінансувати пенсійні виплати, роботодавці повинні чітко дотримуватись норм діючого законодавства та виплачувати заробітну плату прозоро з перерахуванням до бюджету усіх обов'язкових податків і зборів. 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх