Доброполье спортивное

Переглядів: 1685 0 11.08.2017 в 11:00:59 Новини спорту
Доброполье спортивное

Органічною складовою фізичної культури і спорту, частиною культурного життя суспільства, розвитку фізичних, морально-вольових здібностей особистості, організації змістовного дозвілля є футбол – найпопулярніший вид спорту, яким займаються усі верстви населення: діти, молодь, дорослі, ветерани. У процесі занять футболом у молодого покоління формується ряд важливих якостей: колективізм, цілеспрямованість, наполегливість. Футбол, як командна гра, дисциплінує дітей, виховує у них почуття взаємопідтримки і взаємодопомоги.

Протягом останніх двох років сталися серйозні зміни в спортивному житті нашого міста стосовно розвитку футболу: побудовано 5 спортивних комплексних майданчиків зі штучним покриттям, значно збільшено кількість населення , що систематично займається футболом , відкрито відділення футбольного клубу «Шахтар» для подальшого удосконалення дитячо-юнацького футболу.

І щоб ще більше збільшити спектр надання можливості дітлахам для занять цим видом спорту, за рахунок коштів місцевого бюджету виготовлені ворота та придбано сітки для дворового футболу за місцем проживання та навчання .

Адже здорове та міцне майбутнє покоління України починається саме з аматорського футболу, з можливості для кожної дитини поблизу домівки поганяти м’яча з друзями , сусідами, батьками , однокласниками на свіжому повітрі.

Тому, ми бачимо в дії , втілення в життя на практиці, цілеспрямованої Програми місцевої влади

по оздоровленню, зміцненню здоров’я мешканців Добропілля засобами фізичної культури та спорту шляхом розширення спектру можливостей організації активного та рухового дозвілля.

Долучитися до занять з футболу на оновлених майданчиках можливо за адресами: Першотравнева 115; ЗОШ №7; інтернат; ЗОШ 19; ЗОШ 6 ; стадіон «Печориці» ( за межами поля 2 додаткові міні-футбольні майданчики); Банкова 10; Гагаріна 36; Молодіжний 8.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх