Ко дню рождения родного города добропольчане покорили Эльбрус

Переглядів: 850 0 06.09.2018 в 13:00:37 Новини спорту
Ко дню рождения родного города добропольчане покорили Эльбрус

Щорічна експедиція ГО «Східний вітер» в цьому році була присвячення ювілею міста Добропілля.

Експедиція тривала два тижні та складалася з періоду акліматизації та самого сходження. Підкорення найвищої точки Європи дев’ятьма відчайдухами тривало 4 дні.

Євген Снєгуров, один з учасників цього сміливого дійства та вихованець секції альпінізму та скелелазіння «Східний вітер», поділився своїми враженнями.

Він розповів, що Ельбрус підкорював вперше, хоча досвід вже має: двічі був на Говерлі та раз на Петросі. За словами Євгена, чим більш складний маршрут, тим цікавіше йти в гори, адже такі походи — це випробування. В екстремальних умовах дуже легко втратити контроль над собою, «гірська хвороба», погане самопочуття та роздратованість можуть сприяти прояву «внутрішніх демонів», як їх називає Євген. Тож дуже важливо підтримувати позитивний настрій. Ще однією необхідною навичкою є вміння «не дивитись в ноги» людини, що йде попереду, а помічати неймовірну красу, яка тебе оточує. Міць і велич гірських гряд, мальовничі долини, пейзажі, від яких захоплює подих—заради цього варто долати труднощі шляху.

 


Ко дню рождения родного города добропольчане покорили Эльбрус


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх