ДНЗ «Малятко»: садочок - другий дім! + ФОТО

Переглядів: 1664 0 16.04.2018 в 14:00:55 Освіта
ДНЗ «Малятко»: садочок - другий дім! + ФОТО

В Святогорівці садочок є – «Малятко» його звати,

Гарний, затишний куточок радий всіх вітати

Зранку музика і сміх в стінах цих лунає,

Радість ділиться на всіх – серце завмирає.

Ранком гарно в півстрибочок,

Діти йдуть у дитсадочок.

Щоб там з друзями зустрітись,

Вчитись, гратись, веселитись.

Мамо, тато, дід, бабуся,

Ви за них тут не турбуйтесь!

Ми признаємось Вам всім,

Дитсадок– це другий дім.


    Радо відчинив свої двері дитячий садочок «Малятко» майже 50 років тому, а саме у жовтні 1969 року. Функціонує в садочку дві різновікові групи, в яких виховуються більше 40 маленьких, активних, лагідних, яскравих, талановитих, кмітливих, обдарованих діточок.
    З ними працюють 4 педагога та 8 технічних працівників. З 2000 року очолює заклад Оксана Прокопенко, яка прийшла працювати зовсім дівчиною, одразу після закінчення школи, і пройшла шлях від помічника вихователя до керівника.

    Колектив закладу досвідчений, креативний, талановитий. Облаштовуючи свій дитячий садок, працівники закладу прагнуть робити його привабливим, затишним, естетичним та комфортним.
  В садочку створені всі умови для всебічного розвитку дітей. Кожен день малюків неповторний: вікторини, математичні КВК, свята, театралізовані постанови, змагання, екскурсії. А влітку: купання у басейні, загартування, ходьба босоніж, спортивні змагання і багато інших цікавинок.
   Матеріальна база постійно поповнюється і вдосконалюється. Педагогічний колектив разом з ініціативною групою батьків приймали активну участь у реалізації проектів «Місто своїми руками» у 2016 та 2017 роках, районних конкурсах міні – проектів. 
   Вихованці ДНЗ «Малятко» приймають активну участь у всіх районних фестивалях, конкурсах: «Міні-Мен», «Міні-Міс», «Дитинство співає», «Дерзай, малюк», «Чарівні фарби», де неодноразово займають призові місця.
   Дитячий садок «Малятко» - це живий організм, який дихає, відчуває, радіє, засмучується. Вихователі намагаються проникнути в кожне дитяче серце, поселити в ньому радість, любов, доброту і красу. Все, що робиться в дитячому садку, робиться заради дітей!


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх