В с.Анновка прошел детский районный фестиваль "Добропольские колокольчики"

Переглядів: 855 0 03.09.2018 в 10:00:11 Творчість
В с.Анновка прошел детский районный фестиваль

Сьогодні, вже восьмий рік поспіль, в Ганнівському сільському будинку культури відбувся дитячий районний фестиваль «Добропільські дзвіночки», в якому взяли участь 14 дітей віком від 5 до 10 років.

Талановитих, розумних, впевнених, справжніх особистостей цього року привітали дитячі персонажі Пірат з Піраткою. На святково прикрашеній сцені у вигляді острову відбулося яскраве дитяче свято.

На фестивалі звучали мелодійні пісні, які подарували гарний настрій та заряд позитивних емоцій всім: і гостям, і учасникам.
Справжній скарб талановитих дітей оцінювали поважні та об’єктивні члени журівської команди: Дорошкевич Тетяна, директор Світлівського будинку народних традицій; Рязанцева Ірина, директор Святогорівського міського будинку культури; Кравченко Аліса, солістка студії естрадного співу «Візит» Добропільського сільського будинку культури.

Переможцями фестивалю стали: у віковій категорії 5-7 років - Шаля Роман (Світлівський БНТ); у віковій категорії 8-10 років Юдіна Марія (Святогорівський МБК).

Всіх учасників конкурсу відзначено дипломами за участь та подарунками, які придбані в рамках соціального партнерства з ПрАТ "Глини Донбасу".
З вітальним словом до юних учасників фестивалю звернулася голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна - подякувала за незабутні враження, позитивний настрій, а керівникам закладів культури за виховання, формування духовних ідеалів у дітей, за вмілу організацію творчого процесу.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх