Участковые офицеры Доброполья посетят каждый дом

Переглядів: 1254 0 10.02.2019 в 12:30:43 Новини поліції
Участковые офицеры Доброполья посетят каждый дом

Наразі на території Донецької області проводяться профілактичні заходи, пов’язані з відвідуванням дільничними офіцерами домоволодінь громадян, які знаходяться на їх території обслуговування. Вчора відповідний захід відбувся в Добропіллі.

Під час візитів правоохоронці цікавляться, хто мешкає в квартирі чи будинку, де працюють чи навчаються. Можуть також запитати, чи немає у мешканців скарг на чиюсь антигромадську поведінку та можливо із кимось слід провести невідкладну профілактичну бесіду. Під час обходу помешкань співробітники поліції роз’яснюють громадянам, як запобігти квартирним крадіжкам, як не стати жертвою шахраїв та інших злочинних зазіхань.

В ході даних заходів проводиться й індивідуально-попереджувальна робота з особами схильними до вчинення насильства в сім’ї та робота по попередженню вчинення кримінальних й адміністративних правопорушень відносно одиноких осіб похилого віку. Особлива увага приділяється і неповнолітнім, батьки яких зловживають спиртними напоями, або працюють за кордоном.

Кожному, з ким вдалося зустрітися та поспілкуватися, дільничні залишали візитні картки із номерами свого телефону, чергової частини та керівництва Добропільського відділення поліції, аби в будь-який час люди могли до них звернутися за допомогою чи повідомити важливу інформацію.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх