Что делать добропольчанам при обнаружении взрывоопасных предметов

Переглядів: 1454 0 23.08.2017 в 08:00:36 Новини МНС
Что делать добропольчанам при обнаружении взрывоопасных предметов

На території Донецької області випадково натрапити на вибухонебезпечний предмет можна в доволі великій кількості місць. Загрозу травмування або гибелі від боєприпасів відчувають мешканці всієї області. Також на території Донецької області все ще продовжують вилучати міни та снаряди минулих війн. Саме тому представники 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області проводять масово-інформаційну роботу серед населення, не втомлюючись пояснювати небезпеку боєприпасів.

21 серпня було проведено дану роботу з мешканцями с. Золотий Колодязь та с. Нововодяне. Під час спілкування з населенням рятувальники розповіли, як розпізнати вибухонебезпечний предмет. Таким предметам наявні певні ознаки.

У разі виявлення такого предмету необхідно негайно припинити усі роботи в районі виявлення знахідки. Бажано відвести на максимальну відстань усіх людей, які знаходились поблизу, намагаючись рухатись назад по своїх слідах. Потім необхідно повідомити про знахідку Службу порятунку за номером «101». Повідомлення потрібно робити не поспішаючи, чітко, із зазначенням точної адреси місця знаходження вибухонебезпечного предмета. Щоб громадяни завжди мали під рукою такі необхідні правила безпеки, рятувальники розповсюдили тематичні листівки.

19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області


Что делать добропольчанам при обнаружении взрывоопасных предметов


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх