Депутаты и общественные активисты выразили свое возмущение качеством работы Добропольского ПУВКХ «Вода Донбасса»

Переглядів: 1132 0 23.03.2017 в 07:30:57 Новини місцевої влади
Депутаты и общественные активисты выразили свое возмущение качеством работы Добропольского ПУВКХ «Вода Донбасса»

Відбулась чергова XXIII (23) сесія Добропільської міської ради.

Депутатами було розглянуто та прийнято рішення щодо внесення змін до бюджету міста на 2017 рік. На ремонт опорної школи було заплановано витратити 1 млн. 200 тисяч гривень. Але обласна субвенція, що буде отримана для закладу, дозволяє цю суму спрямувати на ремонт амбулаторії №1, а саме здійснити заміну вікон у міській поліклініці.

Великий ажіотаж, як завжди, викликали проекти рішень, що стосуються питань комунального господарства міста. Депутати та громадські активісти виказали своє обурення якістю роботи Добропільського ВУВКГ «Вода Донбасу» та нерегулярністю вивезення сміття в приватному секторі. Керівники відповідних підприємств пообіцяли взяти на особистий контроль зауваження, налагодити роботу найближчим часом та тримати в подальшому на контролі запити громадськості.

Пріоритетним в роботі міської ради є захист соціально незахищених верств населення. Сьогодні депутати проголосували за виділення 700 тис. грн. на придбання квартир для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Наше місто продовжує співробітництво з іноземними донорами, зокрема з Програмою розвитку ООН. Так, на сьогоднішній сесії було прийнято рішення про надання згоди на участь у проекті з термомодернізації ОССБ «Вікторія».


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх