Депутаты и общественные активисты Доброполья приглашаются на публичную лекцию

Переглядів: 1306 0 25.12.2016 в 19:22:03 Суспільство
Депутаты и общественные активисты Доброполья приглашаются на публичную лекцию

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

У понеділок, 26 грудня 2016 року, з 15.00 до 16.30 год., у приміщенні Добропільської міської ради (зала засідань, 3 поверх)  за ініціативою руху «Сильні громади» буде проведено публічну лекцію за результатами моніторингу «Стандарти демократії у роботі депутатів Добропільської міської ради».

Активісти руху «Сильні громади» провели аналіз діяльності депутатів Добропільської міської ради щодо відповідності стандартам демократії та чинного законодавства.

Під час заходу представники руху «Сильні громади» зроблять презентацію щодо результатів дослідження, після чого відбудеться публічна дискусія, де кожен зможе прокоментувати результати дослідження, озвучити проблеми та пропозиції до їх вирішення з метою об’єднання зусиль активної громади і місцевого самоврядування в цьому напрямку.

Запрошуємо до участі голову та заступників міського голови, секретаря, керуючого справами виконавчого комітету, депутатів Добропільської міської ради, а також представників виконавчих органів міської ради, що відповідають за юридичне забезпечення, комунікацію з громадськістю та пресою. Безпосередньо запрошуються також і представники громадських організацій, активісти та небайдужі до демократичних рухів у місцевому самоврядуванні.

Дякуємо за співпрацю!                                   

З повагою, координатор руху «Сильні громади»       ___________________Аліна Денисова


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх