Депутаты Добропольского горсовета возмущены дезинформацией по поводу размещения национальных символов Украины в городе + ФОТО

Переглядів: 3336 0 24.03.2017 в 15:07:00 Новини місцевої влади
Депутаты Добропольского горсовета возмущены дезинформацией по поводу размещения национальных символов Украины в городе + ФОТО

Що роблять у міській раді політичні пристосуванці?

Вчора, 23 березня 2017 року, на сайті www.06277.com.ua опубліковано анонімну статтю «В Добропіллі місцева влада відхрещується від державних символів України». Хоча «анонімною» її може назвати лише дуже некмітливий громадянин. Дякуємо небайдужим мешканцям міста, які були присутні на сесії міської ради та виразили своє обурення недостовірною інформацією, викладеною у цьому «творі».

Ми, депутати Добропільської міської ради, вважаємо за необхідне пояснити громадськості, що ж так обурило пана Стрепоченка М.Б. у діях місцевої влади. Це не так звана бездіяльність мера та комунальних служб міста, а, перш за все, турбота за власне становище – статус депутата місцевої ради.

Нагадуємо, що Стрепоченка Миколу Борисовича було обрано депутатом Добропільської міської ради VII скликання на місцевих виборах, які відбулись у 2015 році, першим номером у партійному списку «Блока Петра Порошенка «Солідарність». Тобто, лише завдяки політичній силі БПП «Солідарність», яка здолала 5%-відсотковий бар’єр на виборах, Микола Борисович став депутатом.

Та вже за рік його політичні погляди потерпіли значних змін. На теперішній час Стрепоченко М.Б. очолює Донецьку регіональну організацію Руху Валентина Наливайченка «Справедливість», про що, до речі, не повідомив Добропільську міську раду. Тепер у своїх виступах колишній представник пропрезидентської партії голосно таврує гаранта української держави у корупції.

Добропільська міська рада звернулася до Центральної виборчої комісії, Адміністрації Президента України, голови партії БПП «Солідарність» щодо дострокового припинення повноважень депутата Добропільської міської ради VII скликання Стрепоченка М.Б., діяльність якого систематично направлена на дестабілізацію ситуації в місті.

Саме цей факт викликав нову хвилю псевдопатріотизму та політичних спекуляцій у народного обранця. І цього разу об’єктом було обрано Державний Прапор України. На жаль, Микола Борисович волів не помітити державні прапори на ВСІХ державних та комунальних установах міста, які до того ж мають гідний вигляд. Звинувачуючи мера у зневажливому ставленні до державної символіки, сам пан Стрепоченко не потурбувався про охайний вигляд державного прапору у своєму селищі та на власній домівці.

Просимо пана Стрепоченка уважніше ставитися до власних депутатських обов’язків. Адже Микола Борисович систематично нехтує прийомом громадян та є одним з небагатьох, хто до теперішнього часу не надав звіт про результати своєї роботи за 2016 рік. Нагадуємо, що невідповідність практичної діяльності депутата місцевої ради основним принципам і положенням його передвиборної програми, невиконання депутатом місцевої ради передбачених статтею 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» зобов’язань звітувати перед виборцями та проводити зустрічі з ними є підставами для відкликання виборцями обраного ними депутата.

Чи не є чергова провокація з боку депутата спробою відвернути увагу від власної персони? Та чи не є заключні слова обвинувальної статті красномовною обмовкою за Фрейдом: «За що боролися та бояться патріоти?»

 

P.S. Шановна адміністрація сайту www.06277.com.ua! Представники Вашого ЗМІ були присутні на сесії Добропільської міської ради, яка відбулась 22.03.2016 року. Тому не зрозуміло розміщення на Вашому ресурсі завідомо неправдивої інформації. Рекомендуємо в подальшому ретельніше перевіряти джерела інформації, аби уникнути притягнення до відповідальності за поширення недостовірної інформації.

 

Депутати Добропільської міської ради:

Сосулєва Н.М., Сундучніков А.С., Селіваров Г.Б., Яцура А.І., Романенко Г.М., Дячишена О.В., Китам К.Ф., Омельченко В.В., Хорошавін А.С., Плєтньов В.А., Щолоков І.І., Ставицька Л.С., Дрох В.В., Гетьман О.В., Кальченко І.В., Богуш Т.О., Стреліна Т.І., Линник Н.В., Другов О.П., Константін М.В., Федько І.Д., Осмятченко О.С.

Білицький міський голова Заварзін О.Т., Новодонецький селищний голова Бражніков Д.О.


Депутаты Добропольского горсовета возмущены дезинформацией по поводу размещения национальных символов Украины в городе + ФОТО


Депутаты Добропольского горсовета возмущены дезинформацией по поводу размещения национальных символов Украины в городе + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх