День здоровья в школе №14 + ФОТО

Переглядів: 2076 0 13.10.2014 в 17:09:00 Новини охорони здоров'я
День здоровья в школе №14 + ФОТО

День здоров'я

   Здоров’я – це найголовніший скарб людини. Кожного року в Білозерській школі №14 проводиться свято здоров’я. І цей рік не став виключенням.

   Це вже традиційний захід для нашої школи, але кожного року він відрізняється складом емоцій та надій кожного класу, учня, вчителя. На цей раз ми на дружньому зібранні (лінійці), як и повелося, представляли свої бойові команди. Кожен клас вирізнявся на свій лад – хтось  креативністю девізу та назви, а хтось – атрибутикою.

   Були дуже веселі та запальні конкурси, все було сплановано та розташовано дуже зручно! Наприклад, спочатку якийсь жвавий конкурс, а потім – інтелектуальний. Між змаганнями усі учні були чимось зайняті: малювали крейдою на асфальті, підготовлювали настанови проти шкідливих звичок, бігали по станціях, допомагали батькам готувати обід. Так, обід!

   У цьому році ввелися деякі дуже-дуже приємні зміни! Після такого насиченого активного відпочинку  ми знов зібралися у дружне шкільне коло та почули довгоочікувані результати змагань. Все було справедливо. Без номінації не залишився жодний клас,  а переможцем став 9 класс. Завершилося свято здоров’я веселою пісню, тільки гітари не вистачало. Проте це не засмутило учасників, адже на всіх чекав смачний зоровий обід!

Тамара Снитка

учениця 10 класу  Білозерської ЗОШ №14


День здоровья в школе №14 + ФОТО


День здоровья в школе №14 + ФОТО


День здоровья в школе №14 + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх