День влюбленных в Доброполье: "Миром правит любовь!" + ФОТО

Переглядів: 1977 0 15.02.2013 в 18:36:45 Суспільство
День влюбленных в Доброполье:

14 лютого в Центральній міській бібліотеці пройшов захід «Миром правит любовь», присвячений святкуванню Дня усіх закоханих та Дня святого Валентина. Ініціатором цього заходу була Світлана Іонасівна Грибаускас – начальник відділу сім’ї та молоді Добропільської міської ради. Залюбки приєдналися до такої співпраці центральна бібліотека, музична школа № 1 та громадська організація «Творці історії».

 Захід був розрахований на працюючу молодь нашого міста, метою якого було залучення молоді до бібліотеки, як культурного центру нашого міста, популяризації духовних та сімейних цінностей, організація досугу молоді.

Гості, завітавши на наше свято, були дуже задоволені  привітними та веселими ведучими вечора. Читальним залом, оформлення якого відповідало настрою свята. А музичні номери, які виконували вчителі та учні музичної школи викликали неймовірне захоплення. Також на вечорі були присутні учні гімназії, вони представили два святкові номери – гумористичну сценку та літературну композицію на вірші добропільських поетів. Обидва номери дуже сподобалися нашим глядачам. Вони булі різні, один гумористичний другий драматичний, але діти настільки точно передали усі емоції, характери персонажів, що викликали своїм виступом бурю аплодисментів. Усіх присутніх зі святом закоханих авторською піснею привітав Президент громадської організації «Творці історії» Владислав Бурховецький.

Також на вечері було багато цікавих та веселих конкурсів, у яких молодь активно брала участь. Дівчата, у конкурсі дефіле, показали нашим гостям тенденції весни – літа 2013, а хлопці просто засипали наших дівчат компліментами.

Атмосфера заходу була дуже веселою та невимушеною. Хлопці та дівчата залюбки спілкувалися один з одним. В кінці вечора  було влаштоване чаювання з цукерками та пряниками. Всі гості свята щиро усім дякували за такий прекрасний вечір. Бібліотекарі також щиро вдячні талановитій молоді міста та співорганізаторам свята.  

Бруцька Іванна Віталіївна,

зав. відділом обслуговування ЦМБ


   

   

  

 

   5

   

  

   

   

   


Источник: http://dobro-biblio.ucoz.ru/


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх