В селе Новый Донбасс прошел день туризма

Переглядів: 1002 0 26.09.2018 в 09:00:21 Новини району
В селе Новый Донбасс прошел день туризма

21 вересня 2018 року в селищі Новий Донбас було проведено «День туризму», організований працівниками відділу культури і туризму райдержадміністрації та працівниками Світлівського будинку народних традицій.

Хто такий турист? Це людина, яка любить подорожувати, відкривати нові далі. Це людина, яка понад усе любить свій рідний край, свою землю. Яка надає перевагу голубому шатру неба над тіснявою міських квартир. Туристи – найщасливіші люди, адже вони чують мелодію сосни, знайомий голос вогнища, біля якого живе дзвінка юність, вимірюють життя кілометрами, а не квадратними метрами.

Відкриття свята розпочалося із загального привітання дітей та дорослих. Для всіх присутніх пролунали святкові пісні у виконанні учасників студії вокального співу «Сузір’я» Світлівського БНТ.
Під час заходу для учасників були проведені пізнавальні бесіди та вікторини. Дуже охоче та завзято юні туристи змагалися у конкурсах та командних змаганнях, за що активні учасники отримали заохочувальні призи. Не залишилися осторонь і дорослі, які теж залюбки долучилися до участі у змаганнях.

Переможцем конкурсу стала юна жителька Аріна з селища Новий Донбас. Вона отримала медаль «Кращий турист». Кожен учасник заходу не залишився без подарунків.

Веселі пригоди туристів закінчилися, але в серці кожного ще довго житимуть спогади про чудово проведений час, пережиті емоції та щирі почуття.
Усім присутнім захід дуже сподобався і вони ще довго не хотіли розходитися по домівках.


В селе Новый Донбасс прошел день туризма


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх