В Доброполье для старшеклассников прошел «День Пенсионного фонда»

Переглядів: 925 0 25.12.2018 в 09:30:20 Освіта
В Доброполье для старшеклассников прошел «День Пенсионного фонда»

  21 грудня 2018 року до Дня утворення Пенсійного фонду України в. о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Неоніла Пітик разом з керівниками структурних підрозділів управління, провели в стінах управління «День Пенсійного фонду» для старшокласників шкіл міста Добропілля та Добропільського району.

   На початку зустрічі Неоніла Пітик ознайомили учнів з основними аспектами утворення та становлення ПФУ  та провела екскурсію, під час якої начальники відділів розповіли присутнім про систему роботи Пенсійного фонду на прикладі діяльності відділів фонду. Керівник управління запропонувала школярам через соціальну мережу фейсбук кинути виклик нелегальній зайнятості та розмістити на своїх сторінках в мережі фейсбук своє фото з тематичною листівкою «Допоможи своєму майбутньому!».
  Завершилася зустріч квест-грою,  під час якої учні повинні були подати документи для працевлаштування в управлінні, зареєструватися на веб-порталі ПФУ та допомогти своїй бабусі зібрати необхідні документи для призначення пенсії. Учасники гри були дуже захоплені та показали гарні результати в засвоєнні почутої інформації.

 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх