ЦЗФ ДТЕК Добропільська та Октябрська несуть тепло та світло в кожен дім

Переглядів: 875 0 19.09.2019 в 08:30:17 Новини підприємств
ЦЗФ ДТЕК Добропільська та Октябрська несуть тепло та світло в кожен дім

Напередодні осінньо-зимового періоду, коли теплоелектростанції країни посилено накопичують паливо, забагачувальники ДТЕК у Донецькій області активно переробляють вугілля і відвантажують концентрат енергетикам. Так з початку року збагачувальні фабрики направили на ТЕС понад 3,5 млн тон палива, яке має забезпечити стабільність енергосистеми країни.

«Наразі енергетики країни готуються до зимових максимумів споживання електроенергії. А теплова генерація, яка покриває пікові навантаження, потребує великих обсягів якісного палива, зокрема, вугілля-концентрату. Тож наші колективи збагачувальних фабрик ДТЕК Добропільська, Октябрська та Курахівська у Донецькій області добре розуміють свою відповідальність і працюють на совість. З початку року вони вже переробили більше шести ​​мільйонів тон рядового вугілля з якого отримали 3,5 млн тон концентрату. Для того, щоб фабрики могли успішно працювати, ДТЕК спрямував до них 77 млн грн інвестицій», - розповів керівник департаменту зі збагачення вугілля ДТЕК Енерго Сергій Антоненко.

Додамо, що такої кількості вугілля-концентрату достатньо для виробки понад 10 млн кВт/г електроенергії, що надходить у дома українців теплом і світлом.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх