ЦТК організував екскурсію до м.Києва + ФОТО

Переглядів: 1442 0 26.04.2016 в 10:22:00 Новини ЦТК
ЦТК організував екскурсію до м.Києва + ФОТО
 

З 22 по 25 квітня 2016 року 38 учнів НВК №4 (вчителі Томчук С.В., Мамкіна Т.О.) та ЗОШ №16 (вчитель Гопко О.В.) побували з екскурсією у м.Києві.

Столиця України в ці весняні дні зачарувала наших дітей. Квітучі каштани по всьому місту, квітуча магнолія у ботанічному саду Київського державного університету, який вони відвідали, не залишили нікого байдужим.

Під час оглядової автобусної екскурсії діти побували біля відомих Золотих воріт, Володимирського собору, пам’ятника Т.Г.Шевченку, на Софіївській площі, де помилувались не тільки Софіївським собором, пам’ятником Богдану Хмельницькому, але і виставкою писанок різних регіонів України, яку готують до великодніх свят.

Не проминули ми і Андріївського узвіза з прекрасною Андріївською церквою, Михайливської площі, Хрещатика, побачили будівлі Кабінету міністрів, Верховної Ради, проїхались набережної величного Дніпра, помилувались краєвидами Києва з різних боків.

Надовго запам’ятається дітям прогулянка по головній вулиці Києва – Хрещатику та майдану Незалежності.

На території Києво-Печерської Лаври наші учні потрапили якраз під час вербної неділі, тож вони побували і на церковній службі, і посвятили гілочки верби, і послухали колокольні дзвони.

Більш усього їм сподобались унікальні музеї історичних коштовностей та мікромініатюр. Юним добропільчанам пощастило в ці дні навіть зустрітися з автором відомих мікромініатюр М.С.Сядристим, сфотографуватись з ним і взяти у нього автограф.

Відвідали діти також і незвичайний музей популярної науки і техніки «Експериментаніум». Вони отримали тут не тільки цікаву інформацію, але і мали можливість безпосередньої участі в експериментах, дослідах, науково-розважальних діях. До речі, це єдиний на Україні науково-розважальний центр.

Встигли ми відвідати і знаменитий Київський зоопарк.

Повернулись учні в рідне місто Добропілля з великими враженнями і бажанням мандрувати по всьому світу.

Організував та провів цю екскурсію Центр туризму та краєзнавства учнівської молоді м.Добропілля (зав.відділом масової та екскурсійної роботи Л.П.Лаврентьєва)

 


ЦТК організував екскурсію до м.Києва + ФОТО


ЦТК організував екскурсію до м.Києва + ФОТО


ЦТК організував екскурсію до м.Києва + ФОТО


ЦТК організував екскурсію до м.Києва + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх