Чому представник Аграрної партії України отримав таку велику підтримку в Донецькій області?

Переглядів: 990 0 27.07.2018 в 12:15:01 Новини району
Чому представник Аграрної партії України отримав таку велику підтримку в Донецькій області?

25 - 26 липня відбулося голосування за лідерів Донецьких обласних партійних організацій, яке організувала некомерційна організація «Славетна Україна». В голосуванні взяли участь три лідери обласних організацій: Опозиційний блок - О. Білий, Аграрна партія - Ю. Середа, «Наш Край» - С. Третьяков.

По результатам голосування більшість голосів отримав С. Третьяков - 232, друге місце посів Ю. Середа – 194 голоси, трійку замкнув О. Білий з 47 голосами.

Для учасників та організаторів голосування високий результат аграріїв став несподіванкою. Адже Аграрна партія впевнено обійшла такого політичного опонента, як Опозиційний блок, який має в своєму активі фінансування з Державного бюджету, медіа ресурси та «давні стосунки» з місцевим населенням». Також аграрії впритул наблизилися до політичної партії «Наш край», яка змогла вирвати перемогу лише завдяки особистому авторитету С. Третьякова та за рахунок шаленої підтримки жителів Маріуполя.

Що стосується самої Аграрної партії, то такий результат голосування для них був очікуваний. Адже останнім часом Донецька регіональна партійна організація набирає все більшої підтримки від місцевого населення, і цьому є пояснення:

  • адміністрація рейтингу справедливо зазначила, що донеччани завжди шанували хліборобів, а не ледацюг. Аграрну партію представляють працьовиті, чесні та справедливі люди, які асоціюються з розквітом, котрий так потрібен країні;
  • добра та злагоджена робота команди. Аграрна партія Донеччини має реальну структуру в регіонах, а підтримка вищого керівництва Партії мотивує на плідну роботу на місцях;
  • високому результату посприяв значний показник довіри від місцевого населення очільнику Донецької організації Юрію Середі;
  • низький рівень недовіри до Аграрної партії в цілому. Багато хто коментував лідерів в процесі голосування, та попри те, коментарі про Аграрну партію та про Юрія Середу були лише позитивні.

Таким чином, Аграрна партія на Донеччині має добрі перспективи напередодні великих політичних перегонів.

За матеріалами сайту Донецької Партійної організації АПУ


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх