Чем занимается центр обслуживания плательщиков в Доброполье

Переглядів: 1462 0 02.04.2016 в 08:09:50 Новини податкової інспекції
Чем занимается центр обслуживания плательщиков в Доброполье

Центрами обслуговування платників Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій та Олександрівського відділення Добропільської ОДПІ (далі - ЦОП) надається комплекс послуг, зокрема, адміністративні послуги, а також консультативні та інформаційні. Одним з напрямків роботи є залучення платників податків до отриманнябезкоштовних послуг електронного цифрового підпису Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД ДФС.

Так, протягом січня – березня 2016 року ЦОП було надано 3,4 тисячі адміністративних послуг (ЦОП Добропільської ОДПІ – 2915, ЦОП Олександрівського відділення - 505) та 321 усну консультацію.

У січні – березні 2016 року платники податків найбільше зверталися за адміністративною послугою з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Було видано 1280 карток, що становить 37 відс. від усіх наданих послуг. 

Найбільш запитуваною була послуга по отриманню довідки з центральної бази даних про отримані доходи –1149 звернень, що становить 50 відс. від усіх наданих послуг. 

Перелік безоплатних адміністративних послуг, що надаються територіальними органами Державної фіскальної служби України, та  Інформаційні картки адміністративних послуг розміщено на субсайті Головного управління ДФС у Донецькій області в розділі «Адміністративні послуги» та у ЦОП.


 

 

Сектор організації роботи

Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх