Центр занятости проводит интерактивные мероприятия по населенным пунктам Добропольского района

Переглядів: 957 0 03.02.2019 в 11:30:41 Центр зайнятості
Центр занятости проводит интерактивные мероприятия по населенным пунктам Добропольского района

30 січня 2019 року в Молодіжному центрі «Нове покоління» села Криворіжжя Добропільського району фахівці Добропільського міського центру зайнятості провели черговий інтерактивний захід «Світ професій». 
    Мета заходу - надати можливість підліткам узагальнити знання про світ професій, активізувати процеси самопізнання та самовдосконалення, підвести до пізнання своїх індивідуальних особливостей, необхідних при виборі майбутньої професії. Тож юнаки та дівчата старшого шкільного віку разом пригадали формулу вдалого вибору професій та свою професійну спрямованість за результатами тестування, що проводились шкільним психологом. Вправа на класифікацію професій дозволила молоді навчитись розрізняти типи професій за предметом праці, з яким взаємодіє людина.
    Провідний фахівець з профорієнтації Наталя Кузьміна провела презентацію веб-базованої платформи профорієнтації та розвитку кар’єри «Моя професія: консультаційна мережа» та запропонувала пройти тестування. І наприкінці заходу колегіально визначили п’ять кроків до успішного вибору професій. 
    Велика вдячність присутнім за активність та ініціативність під час заходу. Бажаємо всім учасникам вдало зробити свій професійний вибір!


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх