В Доброполье прошел семинар с председателями ОСМД и представителями ЖЭК

Переглядів: 1004 0 17.02.2019 в 13:30:11 Новини комунальних служб
В Доброполье прошел семинар с председателями ОСМД и представителями ЖЭК

Споживачі газу часто не усвідомлюють небезпеку, яку несе чадний або природний газ, бо не розуміють звідки він береться та як впливає на організм людини. До того ж, чадний газ не має ані кольору, ані запаху, а витік природного газу не завжди вдається вчасно усунути.

Тож, 11, 13 і 14 лютого працівники 19-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області  провели семінар-наради серед голів ОСББ та ЖЕКів міст Білозерське, Білицьке та смт Новодонецьке щодо безпечної експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання та використання балонів із газом, забезпечення пожежної та техногенної безпеки житлового фонду та навчання населення правилам пожежної безпеки.

Під час наради оговорювались проблемні питання, що виникають під час експлуатації димових і вентиляційних каналів та систем газопостачання житлових будинків. Рятувальники вкотре наголосили, що якість і своєчасність проведення перевірок димових і вентиляційних каналів та підтримання їх належного технічного стану є запорукою збереження життя та здоров’я людей.

Важливо спільними зусиллями рятувальників і житлових організацій регулярно проводити роботи з населенням щодо попередження виникнення пожеж, загибелі та травмування на них людей, особливо з незахищеними верствами населення. Під час заходу представники Служби порятунку також розповсюдили тематичні листівки.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх