ЦДЮТ г. Доброполья пригласил родителей воспитанников на День открытых дверей

Переглядів: 1306 0 29.11.2016 в 11:35:30 Творчість
ЦДЮТ г. Доброполья пригласил родителей воспитанников на День открытых дверей

26 листопада Центр дитячої та юнацької творчості гостинно запросив  батьків вихованців  на День відкритих дверей. Щороку це свято є яскравою подією в житті Центру. В рамках заходу пройшли відкриті заняття для батьків - круїз у форматі 3D «Дивограй українського мистецтва», які зібрали Дітей, Дорослих та їх Друзів на неймовірні родинні заходи в творчих колективах Центру. 
В народному колективі сучасного танцю «Райдуга-Шанс» усі бажаючі занурилися в традиційні родинні посиденьки «Українські вечорниці» та стали учасниками майстер-класу з виготовлення прикрас.
Студія образотворчого мистецтва «Колібрі» зібрала гостей на майстер-класі «Лялька-зерновушка – оберіг рідної оселі». Цікаві факти про компоненти зерновушки та їх призначення надихнули присутніх на  виготовлення традиційного українського оберегу для своєї родини.
«Родинний корабель» народної студії ТБ і преси «Рожевий слон» відправився в 3D круїз «Одна родина за столом». Мандруючи, слоники відвідали острови сімейних цінностей.
Флеш-крос «Спортивна родина – здорова дитина» об’єднав дітей та батьків колективу сучасного танцю “New Dance” під час проходження спортивної естафети, танцювального батлу, караоке українських пісень, інтелектуальної дуелі та запалив позитивним настроєм на весь день.    
Ігрова програма з елементами театралізації «Розваги по-українські» в театральній студії «Джем» розвеселила дітей та їх батьків. Вони показали свою спритність та завсятісь в українських народних іграх та розвагах.  
Майстер-клас  «Новорічний декор в техніці декупаж» зразкової майстерні «Стиль» знов занурив дівчаток та їхніх матусь в приємну атмосферу очікування чудового свята. Щороку вони опановують нові техніки новорічного декору.
СТО (стажування творчих однодумців) «Майстер-механік» секції з картингу «Джет» дало можливість всім присутнім відчути себе справжніми майстрами-авторемонтниками.  
Музично-ігрове випробування вокальної студії «Дзвіночок» «Наповнимо піснею наш край квітучий» розкрило співучі таланти родин вихованців, показало ерудицію у знанні народних та сучасних пісень.
Танцювально-ігровий мікс «Непосиди» близ Диканьки» переніс ЗД компанію народного ансамблю танцю «Непосиди» в казковий світ різдвяних традицій, де усі бажаючі мали можливість поворожити, поспівати, потанцювати, скуштувати вареники з сиром та узваром, поспілкуватися зі справжнім гоголівським чортом, Оксаною, Вакулою та побувати на балу у самої королеви.   


Прикрасою вестибюлю стала фотовиставка «Родинне селфі», де усміхнені родини зігрівали всіх своїм теплом та позитивом. 34 родини поділилися приємними емоціями своїх сімейних подій, закарбованих у пам’ятних кадрах. Подяками відзначені фото родин: Матвієнко (вокальна студія «Дзвіночок»), Заїки, Борисових (зразкова майстерня «Стиль»), Ільченко (театральна студія «Джем»), Панкових (образотворча студія «Колібрі»), Васильєвих, Бойко, Чикарь, Гловяк (народний ансамбль танцю «Непосиди»), Коненко, Давидчук (народна студія ТБ та преси «Рожевий слон»), Толочко, Юрченко, Дукмас (народний колектив сучасного танцю «Райдуга-шанс»).

Кульмінацією дня стала конкурсна програма «Сучасна мама 2016», в ході якої 6 прекрасних мама:  Т.О. Яремчук (народна студія ТВ та преси «Рожевий слон»), А.В. Бойко (народний хореографічний колектив «Непосиди»), А.В. Гаврикова (колектив сучасного танцю «New dance»), О.Н. Якименко (народний колектив сучасного танцю «Райдуга Шанс»), К.І. Матієнко (вокальна студія «Дзвіночок») та Т.Ю. Моденко (зразкова майстерня «Стиль»)  боролися за звання найкращої. А  яка ж вона, сучасна мама? Це мама, яка нічого не боїться, крокує в ногу з часом, красива, успішна, має активну життєву позицію, орієнтована на щасливе сімейне життя та стрімку професійну кар’єру. Саме такими виявились наші конкурсантки. А завдяки випробуванням, вони побували в ролях: «мами-бджілки», яка за хвилину встигає зробити 5 справ одночасно, «мами-психолога», яка знаходить правильний вихід з будь якої ситуації, «мами - актриси», яка експромтом зіграє роль улюбленого казкового героя,  «мами-мультиплікатора», яка озвучить дитячий мультик. А ще наші мами підготували цікаві, веселі творчі номери, представили свої захоплення та вміння. Журі конкурсу, до складу якого увійшли: О.В. Коненко - голова батьківського комітету ЦДЮТ, Е.А. Салтовька та І.В. Іванова - члени батьківської ради, надзвичайно важко було визначити переможницю, адже всі мами достойні. Та конкурс є конкурс, і цього року звання «Супер мами» виборола Ольга Миколаївна Якименко. Всі мами отримали сувеніри від батьківського комітету Центру творчості.


ЦДЮТ г. Доброполья пригласил родителей воспитанников на День открытых дверей


Джерело: http://shkvarki.org

Мітки: ЦДЮТ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх