ЦДЮТ г. Доброполье: "Тепло души - детям!" + ФОТО

Переглядів: 1553 0 20.12.2013 в 18:33:42 Суспільство
ЦДЮТ г. Доброполье:
   Скоро настане  найулюбленіший і найчарівніший Новий рік! 
   А що приносить в будинок відчуття новорічного свята?  Звичайно ж, зелена  красуня -  ялинка, що  виблискує в вогнях,  гірляндах,!  А ще   запах мандарин і   мерехтіння свічок на святковому столі,  бій курантів,  чекання чудес,  виконання бажань і очікування  незвичайних казкових  поздоровлень.
     
      Адміністрація, педагогічний колектив, вихованці,  батьки  Центру дитячої  та  юнацької творчості,  вітають  з новорічними  і  Різдвяними святами  чудову  людину  –  Петра Петровича Древаля, голову Добропільського територіального комітета  профсоюза працівників вугільної промисловості України, який упродовж багатьох років дарує  тепло своєї душі – дітям.
       Хай рік синього дерев'яного коня  буде для Вас щасливим, успішним, багатим, щедрим на добро! Хай буде мир та злагода у вашій родині!   
        А ще ми хочемо подякувати  Петра Петровича Древаля за  багаторічну  спонсорську допомогу,  постійну  підтримку дітей в поїздках на конкурси та  фестивалі (міжнародний фестиваль «Золота рибка-2012»-ансамбль , бандуристок « Криниченька»,  всеукраїнський конкурс « Пісня над Бугом-2013»- ансамбль бандуристок).
      Цей рік був проголошений Президентом України  Роком  дитячої творчості.  А нашому Центрі майже кожна дитина   творча, талановита.  Багато обдарованих дітей.  Петро Петрович  на протязі багатьох років підтримує  наших вихованців: вони отримують від Добропільського територіального комітета  профсоюза працівників вугільної промисловості стипендіі. У цьому році  їх було п’ятнадцять.
     Напередодні свята Дня учителя народній студії ТБ і преси « Рожевий слон» було подаровано комп’ютер, кольоровий принтер, який спеціалізується на  високоякісному друку фото. А в ювілей ЦДЮТ на суму 13 тисяч гривен  була придбана  апаратура для  сучасного оснащення  студіі « Звукозапису» .
     А свята?  Вихованці завжди гостинно зустрічають Петра Петровича Древаля, бо знають, що він  знайде для кожної дитини теплі  слова, а можливо щось і  подарує.
     Щиро дякуємо Вам за те, що  протягом багатьох років разом з  нами!
 Завжди знаходите можливість підтримати дитячу творчість.
 Бажаємо Вам здоров’я, цікавих задумок та успішних втілень, яскравих, визначних подій, особистого щастя. Бажаємо  мудрості і терпіння, енергійності і  позитиву в рішенні профсоюзних питань. 
      З  Новим роком! З Новим щастям!
                                                                 Валентина Миколаївна Марченко,
                                                                                              директор ЦДЮТ

ЦДЮТ г. Доброполье:


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх