ЦДиЮТ: "Мечты сбываются! Реализован проект "Парк ожидания"

Переглядів: 1815 0 28.08.2014 в 15:03:45 Творчість
ЦДиЮТ:

 Напередодні Першого вересня , як бджолиний вулик, загомонів Центр дитячої та юнацької творчості в місті Добропілля.

  Це зібралися веселі і радісні дітлахи з різних гуртків, щоб наповнити своє життя різнокольоровими барвами творчості.

  Теплі привітання від керівників, зустріч з друзями в затишних та яскраво оформлених студіях – цього так бракувало дітям під час літніх канікул. Незабаром вони знову почнуть співати, танцювати, малювати, віртуозно грати на музичних інструментах та ложках, займатися журналістикою, картингом, квілінгом, а їх батьки, будуть чекати свою малечу не в холі, а в « Парку очікування», так називався проект, який був розроблений та підготовлений ініціативною групою Центру творчості під керівництвом Світлани Анатоліївни Горбаченко.

  Мрії збуваються: проект став переможцем конкурсу міні-грантів «Місто своїми руками», який проводився в рамках реалізації Стратегії соціального партнерства компанії ДТЕК і міста Добропілля.

  20 000 гривень підуть на благоустрій території закладу і створення комфортних умов для учасників навчально-виховного процесу.

  Відтепер батьки і діти будуть відпочивати на лавочках, біля яких будуть встановлені урни для сміття, на освітленій та озелененій території «Парку очікування».

  Адміністрація Центру творчості, керівники гуртків, батьки і діти висловлюють щиру подяку представникам компанії ДТЕК, Центру муніципального розвитку міста Добропілля, Добропільській міській раді за підтримку та допомогу в реалізації проекту. Бажають міцного здоров’я, миру, злагоди, нових творчих проектів, які допоможуть зробити наше місто ще красивішим та затишним.

  Не стиха душі криниця, благодійність, доброта, любов до дітей перед усім.

  Т. О. Лисенко, методист ЦДЮТ


ЦДиЮТ:


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх