Будь реалістом. Роби неможливе!

Переглядів: 1578 0 21.04.2011 в 10:14:31 Суспільство
Бізозерське — останнє місто, куди рушили тренери "Євроавтобусу” для підготовчого тренінгу. На вулиці дощило, проте ми не втрачали ентузіазму та не могли дочекатися свого приїзду.

Джерелом нестримної творчої сили виявилися білозерські хлопці та дівчата. Ми не тільки разом мріяли про майбутнє міста та будували плани, під час тренінгу ще й народжувалися вірші:

Для счастья людей
И здоровья детей,
Чтоб царила везде доброта
В городе нам нужна чистота.
 
Что бы жизнь прожить без вреда
Скажем вредным привычкам в ответ!
Здоровому образу жизни «да!»
Табаку и наркотикам «нет!»
 
Зачем курить, зачем колоться?
Зачем так свою жизнь губить?
За жизнь свою надо бороться!
И каждый её миг ценить!

Автор – Олександр Ігнатущенко

Молодь мріє про стадіон «Донбасс Арена» і вже робить перші кроки до мрії — під час толоки по приїзду Євроавтобусу буде відновлено занедбаний спортивний майданчик. На ньому одразу ж відбудеться перший матч з футболу разом з іноземними гостями. Учні гірничого ліцею пообіцяли до цього матчу приготувати величезний торт в формі Євроавтобусу та пригостити ним всіх учасників свята.

Як повідомляє місцевий координатор проекту Марія Самарська, в Білозерському вже готова й менторська ініціатива! Молоді люди хочуть створити на базі Білозерської ЗОШ № 18 молодіжний прес-центр, який активно сприяв би реалізації всіх ініціатив молоді міста.

«Реалізація молодіжних ініціатив в Білозерському можлива, адже молодь така креативна, вибухова та небайдужа до проблем свого міста! І головне, представники влади, громадськість міста також гаряче підтримують ці ініціативи», – затвердила координатор проекту Дарина Барсукова. Отже з ентузіазмом берімося за роботу!

http://eurobus.org.ua/2011/04/bud-realistom-roby-nemozhlyve/


Джерело: http://eurobus.org.ua/2011/04/bud-realistom-roby-nemozhlyve/


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх