Долг предприятий перед ПФУ Доброполья составляет почти 100 млн грн

Переглядів: 794 0 12.10.2018 в 11:00:56 Пенсійний фонд України
Долг предприятий перед ПФУ Доброполья составляет почти 100 млн грн

Загальний обсяг заборгованості по не сплачених до бюджету  Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України зобов’язаннях з початку року зріс на 19,7 млн. грн. та складає, включаючи заборгованість по єдиному  соціальному внеску- 98,8млн.грн.

По всій  сумі заборгованості до бюджету Фонду, з платежів які адмініструє Пенсійний фонд України,  а це понад 94,8 млн.грн. вжиті заходи примусового стягнення, а саме: передано до органів ДВС для примусового стягнення - 54млн. грн., та  розглядається в  судовому порядку  понад 40,0 млн.грн. 

Найбільша сума заборгованості до бюджету фонду - є заборгованість по відшкодуванню пенсій, призначених на пільгових умовах, саме: 

-    ТОВ ДТЕК"Добропіллявугілля"- 7,0 млн. грн. 

- ТДВ Шахта "Білозерська"- 11,4 млн. грн , 

-ДП «Добропіллявугілля» –28,5 млн.грн., 

-ПрАТ ДТЕК «Шахта Комсомолець Донбасу» - 46,6млн.грн.- підприємство, яке господарську діяльність веде на тимчасово  непідконтрольній  українській владі території, але зареєстровано на території нашого міста.

 Крім того, понад 300 фізичних осіб- підприємців своєчасно не сплачуть та мають заборгованість по єдиному соціальному внеску на суму понад 1,5 млн. грн.

 Внаслідок несвоєчасної сплати єдиного соціального внеску, що призвело до заборгованості до бюджету Пенсійного фонду, 450 застрахованим особам не враховані до страхового стажу періоди роботи у  роботодавців, які порушують фінансову дисципліну.  


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх