Большие проблемы маленьких сел Добропольского района

Переглядів: 1228 0 10.08.2016 в 03:10:09 Новини району
Большие проблемы маленьких сел Добропольского района
Кожній людині незалежно від того, де вона мешкає, чи в місті, чи в малому селі хочеться мати комфортні умови для проживання.
        Про це і говорили жителі сіл Новоукраїнка, Вікторівка, Нововікторівка на прийомі депутата районної ради Людмили Камінської. Людей турбує стан сільських доріг, узбіч , які заросли деревами так, що неможливо проїхати. Жителі села Нововікторівка, де прописано 48 громадян вважають за необхідність пробурити скважину в селі, зробити вуличне освітлення, а молодь села Новоукраїнка цікавить,  чи буде в них облаштований ігровий майданчик.
 
     Голова районної ради, яка була також присутня на прийомі, рекомендувала депутату районної  ради Камінській Людмилі, депутатам селищної ради (був присутній селищний депутат Петро Смучок) проаналізувати стан надходження та використання коштів місцевого бюджету, визначити основні проблемні питання, які треба вирішити в громаді, проаналізувати ефективність та доцільність використання коштів, винести пропозиції на розгляд селищної та районних сесій.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх