Боксер Максим Пилипец - гордость Добропольского района

Переглядів: 2130 0 23.05.2016 в 20:25:15 Новини спорту
Боксер Максим Пилипец - гордость Добропольского района
Одним із найкращих вихованців досвідченого тренера-викладача Добропільського району,  депутата районної ради Павла Івахненко є Максим Пилипець. Його здібності до боксу було видно ще з ранніх років, тому його батьки і вирішили записати до секції КЗ «Районна ДЮСШ» з боксу у 2009 році. Досвідчений тренер одразу побачив у Максимі здібності,  він одразу почав виділятися перемогами на районних, обласних, а потім і всеукраїнських та міжнародного рівня змаганнях.

     Максим став переможцем Міжнародного турніру з боксу пам’яті двічі Героя Радянського Союзу Амет-Хана Султана на призи Ялтинського міського голови С.Ф.Ілаша, фіналіст Чемпіонату України з боксу м.Запоріжжя; переможець багатьох інших міжнародних і республіканських турнірів. 

     Закінчивши в 2013 році КЗ «Районна ДЮСШ» Максим не зупинився на спортивній кар'єрі і вступив до школи олімпійського резерву ім.С.Бубка, потім перевівся до школи спортивного вищого майстерства (ШСВМ) м.Києва.
     В 2016 році він отримав звання майстра спорту України з боксу, увійшовши до резерву збірної команди України з боксу на 2016 року.
    Наша спортивна школа пишається нашими вихованцями і тим, що завдяки їм Добропільській район знають не тільки в Україні але й далеко за її межами.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх