Богатыри из Белозерского приняли участие в празднике-соревновании мужской силы

Переглядів: 1587 0 02.07.2016 в 12:21:00 Новини спорту
Богатыри из Белозерского приняли участие в празднике-соревновании мужской силы

25 червня в Краматорську в парку «Ювілейний» відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнського фестивалю «Козацькі розваги».

За звання найсильніших богатирів Донецької області боролися 12 команд з Бахмута, Добропілля (2 команди), Дружківки, Костянтинівки, Костянтинівського району, Краматорська (4 команди, дві з яких – представники 148 дивізіону м. Краматорська та Краматорського відділу поліції).

Під час фестивалю спортсмени змагалися в таких вправах: «Чумаки», «Колода», «Вправний майстер» та «Козацька вдача».

Учасники турніру продемонстрували глядачам, яких у парку «Ювілейний» зібралося чимало, свою силу, витривалість, швидкість, спритність, мужність та волю до перемоги. Вони стали наочним прикладом того, що звичаї та традиції козацтва живуть та передаються із покоління в покоління. 

Впродовж кількох годин на майданчику панувала атмосфера завзятої і безкомпромісної спортивної боротьби. За підсумками всіх вправ фестивалю команди Білозерських богатирів отримали 5 та 7 місця.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, дипломами та медалями відповідних ступенів, а також призами від організаторів та спонсорів фестивалю.

Додамо, що під час проведення фестивалю «Козацькі розваги» працівниками Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено соціологічне опитування людей віком від 14 до 50 років на тему «Я та спорт». За його результатами було виявлено, що досить велика кількість людей приділяє увагу спорту у свій вільний час, а головною причиною зневаги сучасної молоді до фізичних навантажень є лінь та відсутність інтересу.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх