Районных депутатов Антипенко В.В. и Борисова А.М. поблагодарили за помощь ученице Добропольской школы

Переглядів: 1245 0 02.06.2018 в 08:00:03 Новини району
Районных депутатов Антипенко В.В. и Борисова А.М. поблагодарили за помощь ученице Добропольской школы

На адресу Добропільської районної ради надійшов лист від Ганни Чижик зі словами вдячності районним депутатам.
У своєму листі Ганна Євгеніївна пише: «Зі словами вдячності я хочу звернутися до районних депутатів - Володимира Вікторовича Антипенка та Андрія Михайловича Борисова за надану допомогу моїй доньці, Варварі Чижик.

Варвара, учениця 4 класу Добропільської ЗОШ I-III ступенів, є активною учасницею багатьох районних та обласних конкурсів, шкільних та позашкільних заходів. У грудні 2017 року донька взяла участь у конкурсі «Казка про матусю» та стала переможцем III премії VI Всеукраїнського творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами» (робота увійшла в одноіменну збірку) за всебічної підтримки ДНУ «Інституту модернізації змісту освіти» та Міжнародної школи «Медіан» Українсько-турецького культурного центру «Сяйво», який був приурочений до Дня матері. І Варвара була запрошена до міста Київ на конференцію Міжнародної жіночої миротворчої спільноти «Роль жінки у поширенні культури миру», де одним з етапів заходу було нагородження переможців конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами».

Такі конкурси відкривають широке поле для фантазії та дитячої самореалізації у творчості, за допомогою яких юні українці мають змогу висловити свою вдячність матерям за їхнє щире піклування та безмежну любов.

Я донечку виховую одна і матеріальне становище нашої сім’ї дуже скромне, тому не мала можливості власними коштами забезпечити поїздку до Києва та звернулася за допомогою до районних депутатів.

Шановний Володимире Вікторовичу та Андрію Михайловичу!

Завдяки вашій підтримці моя донечка Варвара змогла здійснити незабутню екскурсію по визначним місцям столиці України та взяти участь у нагородженні переможців конкурсу.

Дякую вам, що в наш непростий час ви знаходите можливість підтримувати дитячу творчість. Ваша підтримка служить подальшому розвитку багатогранних здібностей багатьох дітей та є вагомим кроком на шляху укріплення ролі національної культури у творчому вихованні дітей.

Хай ваша доброта та чуйність повернуться до вас сторицею.

З вдячністю Ганна Чижик».


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх