Бизнесмены из Берлина рассказали добропольчанам о социальном предпринимательстве

Переглядів: 868 0 21.11.2017 в 12:00:58 Суспільство
Бизнесмены из Берлина рассказали добропольчанам о социальном предпринимательстве

17 листопада у Добропіллі у залі засідань міської ради відбулася зустріч соціальних підприємців з Берліну з добропільськими підприємцями, представниками громадських організацій та місцевої влади. 

Захід пройшов в рамках проекту «Соціальне підприємництво як інноваційний механізм вирішення питань суспільного розвитку». Він реалізується Фондом Східна Європа у 2016-2019 рр. та є одним з компонентів комплексної програми «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу».  Цю програму виконує німецька Громадська організація ChildFund Deutschland e.V. 

Фінансова підтримка проекту надається Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Гості заходу розповіли про практику соціального підприємництва в Німеччині на своєму досвіді. Наприклад, Ізабель Хартл займається залученням безхатченків та біженців до проведення екскурсій Берліном. А Давід Грідельбах, представник Quartiermeister (берлінський бренд пива), прибуток від продаж віддає на покриття затрат підприємства та фінансування проектів місцевої громади.

Підприємці Добропілля були зацікавлені почутим та взяли активну участь в обговоренні можливості створення соціальних підприємств у місті.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх