Білозерські футболісти Добропільського центру «Спорт для всіх» отримали золото Всеукраїнського турніру імені Олега Блохіна!

Переглядів: 1142 0 14.09.2017 в 13:00:54 Новини спорту
Білозерські футболісти Добропільського центру «Спорт для всіх» отримали золото Всеукраїнського турніру імені Олега Блохіна!

10 вересня в Романові Житомирської області з нагоди урочистостей до Дня фізичної культури і спорту на стадіоні «Колос» відбувся п'ятий Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 2005 року народження!

Боролися за призові місця дві київські команди – «Оболонь» та «Зміна-Оболонь», футболісти з Херсонської області – «Асканія», Житомирської області –ДЮСШ «Полісся-2», ДЮСШ м. Бердичів, ДЮСШ м. Баранівка та ДЮСШ  смт Романів. Донечину представляла білозерська команда відділення Добропільського центру «Спорт для всіх» під керівництвом тренера Грибаускас Володимира.

На стадіоні було гамірно, багато дітей прибуло на турнір. Вісім команд мали на меті позмагатися за кубок та основні нагороди. Свято розпочалось із підняття Державного прапора України та концертної програми.

Після урочистостей розпочався турнір. На полі відчувався дух боротьби, напруги, інколи відчаю. Особливо це проглядалось у другій частині турніру, коли уже визначались претенденти на призові місця. Присутні відзначали, що професійність юних футболістів росте з року в рік і діти демонструють якісний футбол.

Усі з цікавістю стежили не тільки за матчами, які були без сумніву активними, наповненими голами, ігровими моментами, але і за емоціями дітей та їх тренерів. Інтрига зберігалася до останньої хвилини. Коли зійшлись у фінальному двобої команди «Оболонь» з міста Києва та білозерчани  «Спорту для всіх», стадіон завмер в очікуванні. Гра була дуже напруженою та видовищною, по її закінченню безперечним переможцем визнано нашу команду з м. Білозерське (рахунок 3:1). На другому місці «Оболонь» м. Київ. Третє місце виборов ДЮСШ “Полісся-2”, Житомирська область.   

Кращим гравцем турніру визнано Смирнова Артема (Білозерське), кращим нападником  виявився Огарков Микола (Добропілля).

Наші футболісти привезли в спортивну скарбничку Добропілля кубок і золоті медалі. Від щирого серця вітаємо спортсменів та тренера з перемогою!


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх