Білозерчанин Олександр ПОНОМАРЬОВ подолав 113 кілометрів за п’ять годин в тріатлон-гонці «Слов’янська хвиля»

Переглядів: 1069 0 06.06.2019 в 09:30:53 Новини спорту
Білозерчанин Олександр ПОНОМАРЬОВ подолав 113 кілометрів за п’ять годин в тріатлон-гонці «Слов’янська хвиля»

1 червня у Переяславі-Хмельницькому (Київська область) відбулися традиційні вже 13-ті міжнародні змагання з тріатлону «Словянська хвиля». Такі спортивні змагання на Київщині проводять щороку з 2007 року.

У цьому році до Переяслава завітало 70 спортсменів із різних міст України та ближнього зарубіжжя, яким під час змагань потрібно було пропливти 1,9 км, проїхати не велосипеді 90 км та пробігти дистанцію 21,1 км. «Слов’янська хвиля» — це «напівзалізний» тріатлон. Загальна дистанція її складає 113 км.

В транзитних зонах кожний учасник за мінімальний відрізок часу змінює одяг і спорядження на необхідне для наступного етапу, встановлюючи рекорди з переодягання! Але суперники не сплять і теж намагаються встановити рекорд! Тому не дивно, що біля транзитних зон збирається найбільша кількість глядачів, які голосно підтримують триатлетів! Свої сили у найважчому виді спорту випробував білозерчанин Олександр ПОНОМАРЬОВ (срібний призер змагань з тріатлону UKRMAN 2018), подолавши всі три дистанції 37-м в абсолютному заліку. Він фінішував з часом 5 годин 36 хвилин. Фініш – це апогей усієї гонки. І зовсім неважливо, яким ти до нього прийшов, сам факт того, що ти таки подолав дистанцію, робить тебе переможцем - Залізною людиною. Вітаємо!!!


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх