Добропольские педагоги искали решение вопросов безопасного поведения детей раннего возраста

Переглядів: 913 0 02.04.2018 в 10:00:31 Освіта
Добропольские педагоги искали решение вопросов безопасного поведения детей раннего возраста

29.03.2018 року на базі ЗДО № 13 «Світлячок» (завідувач Копцева М.В.) відбулося засідання ПНМК вихователів груп раннього віку за темою: «Формування навичок безпечної поведінки у дітей раннього віку». Метою зустрічі було підвищення професійної компетентності педагогів дошкільних закладів міста Добропілля щодо розкриття значення безпечної поведінки у малюків.

Методист методичного кабінету Героєва В.І. та завідувач Копцева М.В. акцентували увагу присутніх на актуальності проблеми безпечної поведінки. На занятті разом з дітьми I молодшої групи (вихователь ЗДО №13 Дугельна Л.А.) вихователі вирушили у цікаву подорож автобусом, під час якої малята познайомилися з правилами дорожнього руху. Особливо цікава була практична діяльність з викладання світлофору.

Цікаву та корисну презентацію «Виховання безпечної поведінки дітей раннього віку» підготувала керівник ПНМК Желєзняк О.А.(ЗДО №24). З методами і прийомами формування основ безпечної поведінки у дітей раннього віку познайомила Чудінова О.О.(вихователь ЗДО №25), а Дугельна Л.А. розповіла про організацію роботи з безпеки життєдіяльності в групах дітей раннього віку.

Учасники семінару не залишилися байдужими до підготовленої виставки дидактичних ігор та демонстраційного матеріалу за темою «Безпечний дивосвіт дитини», запропонований для використання в подальшій роботі своїх дитячих садків.

Підсумком зустрічі стала інтелектуальна ділова гра з педагогами «Щоб людське життя оберігати – знання й вміння треба мати», проведена методистом – вихователем ЗДО № 24 Желєзняк О.А., яка спонукала присутніх до творчих пошуків та професійного зростання.


Джерело: http://viddilosvitydmr.at.ua

Мітки: Дiти, ПНМК


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх