Белозерская СОШ №18 отпраздновала 30-летний юбилей

Переглядів: 1817 0 30.12.2016 в 10:30:47 Освіта
Белозерская СОШ №18 отпраздновала 30-летний юбилей

24 грудня морозного сонячного дня Білозерська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18 зустрічала гостей на святкуванні 30-річного ювілею. Серед присутніх на урочистому святі були і почесні гості: Добропільський міський голова Андрій Аксьонов, керівник департаменту з соціального розвитку компанії ДТЕК, радник Добропільського міського голови Вікторія Гриб, секретар Білозерської міської ради Вікторія Шотт, представники відділу освіти Добропільської міської ради - начальник відділу Інна Кальченко, завідувач методичного кабінету Наталя Курдя, голова профспілкового комітету Василь Василенко.

Школа також вітала й тих, хто протягом багатьох років віддавав частину своєї душі для виховання та навчання підростаючого покоління – ветеранів педагогічної праці, чиї імена навічно будуть закарбовані у пам’яті учнів та колег. Достойне місце серед гостей зайняли ті, хто мудро керували навчальним закладом - Олена Георгіївна Матєшевська та Анатолій Олексійович Пальчиков. За невтомну працю, відданість обраній справі, ентузіазм та небайдужість для них прозвучали найщиріші побажанні та теплі слова, були вручені почесні відзнаки. 
Не залишилися поза увагою й ті, хто протягом 30-ти років кожного дня сіє розумне, добре, вічне – Олена Максимівна Цимбаленко, Любов Миколаївна Ступак, Ганна Михайлівна Дорош, Маргарита Анатоліївна Залогіна, Галина Геннадіївна Желябіна.

З привітальним словом до присутніх гостей звернулися Інна Кальченко та Вікторія Гриб, щиро привітавши усіх з ювілеєм, побажавши щастя, здоров’я, тепла і ласки, щоб кожен день плавання в безкрайньому життєвому морі відкривав нові острови досягнень, звершень та здобутків.
Із щирими та теплими словами, із побажанням всім найкращих звершень та високих досягнень на освітянській ниві звернулися до всіх присутніх у залі Наталя Курдя, Вікторія Шотт та Василь Василенко.
Ну і який же День народження без подарунків! Почесні гості громади міста Добропілля вручили школі подарунковий сертифікат на суму 58 тисяч для придбання акустичної системи. Не залишилися осторонь і працівники компанії ДТЕК. Їх подарунок допоможе в реалізації проекту «Енергоефективні школи: нова генерація!», зробивши енергоаудит навчального закладу. 
Білозерська міська рада зробила корисний подарунок – багатофункціональний пристрій. Не залишилися байдужими і профспілкові комітети відділу освіти Добропільської міської ради та шахти «Новодонецька».

Учні школи привітали всіх присутніх мелодійними піснями, запальними танцями, душевними віршами.
І хоч святкування ювілею позаду, проте спогади про цей день ще довго бентежитимуть серця присутніх, додаватимуть наснаги та творчості колективу школи.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх